Bemutatkozás

Bemutatkozás

„Mindenkinek megvan az időgépe. Ami visszafelé visz, az az emlék, ami előre, az az álom.”
 
Választott hivatásommal én is egy időgépen utazom: fényképeim az élet egy-egy pillanatát, állomását rögzítő emlékek, ugyanakkor magukban hordozzák a jövő ígéretét is. Mindenkit várok, hívok, akinek fontos a tapasztalat és a megbízhatóság mellett a professzionális minőség s a korszerűség is. S mit ajánlok még ezek mellett?
 
„A hétköznapi életben sötétnek látjuk a világosat, zavarosnak a tisztát, színtelennek a szivárványt. Ha mindennapi életedben felülemelkedsz, megpillanthatod a fényt, a tisztaságot, a színeket - rajtuk keresztül önmagadat. Ha magadban mindezeket megtaláltad, felfedezed őket az emberekben is.” (Tatiosz) Komáromban élek és 2010-óta foglalkozom fényképezéssel. Kezdetben a szülőhelyem valamint utazásaim nevezetességeit és gyönyörű tájait örökítettem meg. Szeretem meglátni a szép és ritka dolgokat, megpróbálom megörökíteni azokat. A fotózás megad minden örömöt, amit a kreativitás és az új dolgok felfedezése adhat. Jó érzés másoknak is tetsző alkotásokat készíteni.

Rólam

Bemutatkozáskor legszívesebben ennyit mondanék: csak egy fotós egy kisvárosból. Mindig zavarba jövök, ha magamról kell írni, de megtanultam, hogy bemutatkozni szavak nélkül elég nehéz, bár erre jók a fotóim. 1991 májusában születtem, Komáromban élek párommal. Végzettségemet tekintve mérnök-informatikus vagyok, melyet 2014-ben szereztem. A fényképezés csupán egy szerett hobbi, szeretném minél tökéletesebb és magasabb színvonalra fejleszteni ezt az elfoglaltságomat és megmutatni, hogy látom a világot egy fényékpezőgép segítségével.
 
Amikor csak megkérdik, hogy készülnek a fotóim, tudom-e pár szóval jellemezni a képeimet, olyankor nagyon egyszerű a válasz:
 
…csak úgy természetesen!

 
Tóth Béla
Tóth Béla
Hobbi fotográfus